BnMFINAL 

Adresa: Rr.28 Nëntori, SU 1/3, H-3

Lagjja Dardani 10000 Prishtinë  Kosovë

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:+383 (0) 45 927919
FACEBOOK ICONYOUTUBE ICONR14fbf1be3bb79444c0245a51a0f89ab2

ÇDO TE MARTE KTV

     

Për Ne

Çdo njeri mund ta ketë një ambient ideal që gjithmonë e ka imagjinuar, por për shkak të pengesave të ndryshme e ka pasur të pamundshme ta realizojë atë në praktikë.

Por, çfarë nëse dikush, në një ditë të zakonshme, e bën këtë për ju?Pa e ditur ju fare?

Në emisionin e ri të Klan Kosovës, Beso në Mua, arkitektja Nexha Gjema do t’ju mundësojë që ëndrrën e paramenduar ta jetoni, duke e shndërruar idenë tuaj në rehati dhe komoditet të përditshëm.

“Dizajni duhet të jetë kënaqësi. Ai duhet të jetë dinamik, por më e rëndësishmja është që ta reflektojë stilin tuaj – personalitetin tuaj”.

Nëse deri më tani nuk keni ditur nga t’ia filloni, Nexha Gjema është këtu për t’ju ndihmuar.

Të Dielen ora 21:00 ne RTV Dukagjini, emisioni "Beso në Mua".